Anglès extraescolar

Està dirigit a direccions, titularitats i AMPAs de centres educatius amb necessitat d’oferir un servei extraescolar d’anglès de qualitat.
En estreta col•laboració amb el departament d’anglès de primària, secundària i batxillerat, formem una escola d’idiomes dintre del mateix centre educatiu. Ens adaptem a les necessitats del centre educatiu.
Les nostres classes són lúdiques, dinàmiques i participatives, enfocades a la expressió i comprensió oral, amb ajuda de mitjans audiovisuals i sense oblidar la comprensió escrita.
Els grups són reduïts. L’ horari pot ser al migdia o a a la tarda. En el mateix centre escolar. Habitualment és de 2 hores a la setmana en dies alterns.

Professorat nadiu i no nadiu estable, format, motivat, experimentat per donar classes a nens i joves.Realitzem una proba de nivell l’alumne el primer día de classe amb el que obtenim el nivell i detectem les seves necessitats.

Proporcionem el material necessari als alumnes i professors per un desenvolupament correcte de l’activitat extraescolar.

Els cursos s’ integren i van enfocats amb els exàmens oficials de Cambridge English, que permet mesurar el progrés dels alumnes en un marc reconegut en l’àmbit europeu, certificant el nivell de competència oral i escrit en llengua anglesa. En funció de l’edat i el nivells, els alumnes podran optar als següents exàmens:Starters, Movers, flyers, Key English Test, Preliminary English test, y el First Certificate in English.

Realitzem un seguiment estret, amb una comunicació oberta amb l’escola i els alumnes sobre els seus progressos acadèmics, amb l’entrega trimestral de resultats.