Nosaltres

 

Presentació

A School House acompanyem als nostres alumnes en el seu camí d’aprenentatge. En School House prestem especial atenció a les necessitats personals i/o professionals dels nostres alumnes. Oferim l’oportunitat d’aprendre de manera creativa. Les nostres classes compten amb continguts específics i estan dirigides a l’aplicació de l’aprés en la vida real. A School House treballem per la contínua motivació dels nostres alumnes tenint en compte les seves habilitats i punts dèbils individuals.

Metodologia

Els nostres cursos ofereixen una atenció personalitzada. Les classes són interactives i basades en tasques entre els estudiants i els professors. Es treballa tots junts per millorar el rendiment. Les classes presencials inclouen treball en parelles i en grup. La idea pedagògica és tenir en compte les diferents necessitats i objectius de cada estudiant

Equip

Tots els nostres professors tenen titulació superior, amb àmplia experiència professional com docents. Els professors d’idiomes molts són nadius amb títol específic per l’ensenyament de l’idioma com llengua estrangera – el FLE, CELTA, DELTA, PGCE – semblant al CAP (Certificat d’ Aptitud Pedagògica).

El professorat de School House és professional amb una àmplia i reconeguda experiència. Tenim a més a més un equip de coordinació que supervisa, dissenya les activitats i ajuda a l’equip docent.

Proveïdors / Col·laboradors

Treballa amb Nosaltres

Nom *

E-mail *

Assumpte

Missatge

Curriculum *

Accepto la Política de Privacitat de School House