FAQ

Què passa si està malalt el meu professor?

Tenim un equip permanent de coordinadors a totes les hores preparats per a entrar i organitzar substitucions. Garantim que la classe segueixi tal com està planificada segons el programa de curs amb un professor altament titulat i propi de l’equip de l’acadèmia. Aquest professor romandrà amb tu fins que pugui tornar el teu professor habitual.

Amb qui puc parlar si tinc un dubte, consulta o problema?

Els coordinadors i directors sempre estan disponibles per a assessorar-te o ajudar-te en qualsevol assumpte relacionat amb els teus estudis. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

El material està inclòs dins del preu?

Els llibres no estan inclosos en el preu. Fotocòpies i material fungible si està inclòs en el preu.

Es paga matrícula?

Es paga una matricula anual de 60€

Com em puc preparar per a un examen oficial?

En finalitzar el curs tindràs l’opció de presentar-te als diferents exàmens oficials.

Els títols més coneguts de l’idioma anglès són els de la Universitat de Cambridge: Starters, Movers, Flyers, Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET), First Certificate (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) i Certificate of Proficiency in English (CPE).

Quin tipus de metodologia utilitzeu?

Els nostres cursos són motivadors i entretinguts. Utilitzem una àmplia selecció de recursos i tècniques per a aportar dinamisme i un alt grau de participació en tallers de diferents formats i durada.

És el professor natiu?

Tenim professors natius i no natius. Posseeixen titulació superior, amb àmplia experiència professional com a docents. A més d’un títol específic per a l’ensenyament de l’idioma com a llengua estrangera – FLE, CÈLTIC, DELTA, PGCE – semblant al CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica).

Oferiu cursos a l’estranger?

No oferim cursos a l’estranger, però podem recomanar alguna empresa que els fa.

Feu traduccions?

Els nostres traductors tenen molta experiència i poden traduir la teva web, anunci, presentació, etc. en anglès, francès, alemany, castellà, català o italià. El cost de qualsevol traducció es calcula sempre per paraula del text original, per a garantir una transparència total. Preu per paraula 20 cèntims.