Empreses

School house desenvolupa activitats de formació amb empreses petites, mitjanes i multinacionals.
La formació contínua s’ha convertit en un element fonamental per les empreses. Una bona formació consisteix a facilitar a les persones les eines necessàries per què desenvolupin les tasques del seu treball d’una forma més eficaç i puguin assolir millors resultats. També consisteix a acceptar els compromisos i els reptes.

Subvencions de la Fundació Tripartita

cursos-fundacion-tripartita-gratisLes empreses poden finançar la seva formació a través del sistema de bonificacions de la Fundació Tripartita per la formació en el Empleo. Per això disposa d’un crèdit, el qual prové de la cotització anual realitzada a la Seguretat Social en concepte de Formació.

School house t’ajuda a treure profit de la finançament que tots els treballadors (no autònoms) tenim a la nostra disposició a través de la Fundació Tripartita per fer cursos de formació. Els cursos et poden sortir gratis o amb una finançament important. La falta de temps i dedicació a formació en horari extra laboral fa que molts professionals no li puguin dedicar un mínim de temps a la pròpia formació. Per això ens encarreguem d’optimitzar el temps dedicat a formació, desplaçant als nostres professors a on calgui. Tots els nostres cursos es basen en el Marc Comú Europeu de Referencia (MCER), escala de referència pels exàmens i certificacions en 24 idiomes europeus.

Idiomes per empreses WWW.LINKSANDLYNX.COM

linksandlinx.fwOrganitzem cursos d’anglès, francès i alemany pels empleats dintre de la pròpia empresa. Assessorem a les empreses amb cursos a mida segons les necessitats i el temps disponible del treballador i de la direcció de l’empresa.
Utilitzem un sistema motivador i participatiu en l’aprenentatge, que a la vegada serveixi al professional per comunicar-se en les diferents situacions de negoci.
Igualment, realitzem un seguiment periòdic de l’evolució i resultats dels treballadors.

Per grups reduïts de treballadors i formació individual ( one to one) per directius i professionals, en cursos generals d’empresa (business) o amb propòsits específics (special purposes).

  • Utilització de diferents llenguatges en funció de les necessitats.
  • Comercial -administratiu-secretariat
  • Finances-banca-segurs
  • Marketing-telemarketing
  • Medicina-farmàcia

També preparem al treballador pels exàmens oficials (BEC, TOEFL,TOEIC)